PUUR

Een roman over een jonge vrouw op zoek naar haar biologische ouders.

Nieuwsgierig naar het boek? Hieronder plaats ik vrijwel dagelijks een stukje uit het boek. Veel leesplezier en laat ook eens een berichtje achter!


Hoofdstuk 5 - Bangkok (2)

Bangkok! Tamara geniet van alles wat zij om haar heen ziet. De prachtige gebouwen, de boeddha's, de mensen.... Met de river express boot gaan de meiden over de Chao Praya rivier. Het is een ideale manier van reizen, maar daar denkt Esther toch wat anders over.....

Read more

Hoofdstuk 5 - Bangkok (1)

Eindelijk is Tamara in Thailand. Maar of de eerste indruk het aan al haar hooggespannen verwachtingen voldoet? Lees het hele stuk!

Read more

Hoofdstuk 4 - Naar Thailand (5)

De twee meiden maken verschillende grapjes over Tamara's afkomst. Dat haar moeder een rijke vrouw was die zwanger was van haar grote onbereikbare liefde. Maar Tamara weet wel beter. 

Read more

Hoofdstuk 4 - Naar Thailand (4)

De reis is lang en dat geeft Tamara voldoende tijd om na te denken. Te denken aan het afscheid met haar moeder Tinie, maar ook om na te denken over de reden van haar reis naar Thailand. Krijgt ze spijt van haar reis? Gaat ze teleurgesteld worden?

Read more

Hoofdstuk 4 - Naar Thailand (3)

Tamara en Esther zijn onderweg naar Thailand. Tamara is onrustig en de vragen spoken door haar hoofd. Het is maar goed dat Esther bij haar is, want die zorgt voor de nodige afleiding.

Read more

Hoofdstuk 4 - Naar Thailand (2)

Eindelijk gaat Tamara doen wat ze al een tijd wilde, ze gaat naar Thailand!

Read more

Hoofdstuk 4 - Naar Thailand (1)

Na maanden van dromen kwam er ook nog eens een vriend uit Thailand op bezoek. En dat terwijl wij nooit eerder bezoek uit Thailand hadden gehad. Dit moest toch iets betekenen? 

Read more

Hoofdstuk 1 t/m 3

Heb je de eerste drie Hoofdstukken gemist? Geen probleem, deze kun je hieronder nalezen!

- Hoofdstuk 1

- Hoofdstuk 2

- Hoofdstuk 3