PUUR

Een roman over een jonge vrouw op zoek naar haar biologische ouders.

Nieuwsgierig naar het boek? Hieronder plaats ik vrijwel dagelijks een stukje uit het boek. Veel leesplezier en laat ook eens een berichtje achter!


Een aanrader!

Hallo allemaal, 

Onlangs heb ik bovenstaand boek gelezen. M'n eerste e-book. Een positieve ervaring een boek digitaal lezen! Ik kan het iedereen aanraden.

Ik heb erg genoten van het boek. Eenmaal begonnen wil je het snel verder lezen. Het verhaal is heel bijzonder en zeer goed geschreven, ik waande me even terug in Bangkok waar ik diverse keren geweest ben. Ook de uiteindelijk zoektocht naar haar ouders is een hele belevenis met een geweldige achtergrond. Wat mij betreft hadden het veel meer pagina's mogen zijn. Kortom wat mij betreft een aanrader!


Een lezer op het Libelle Forum!

Voor jong en oud!

Puur is een fantastisch geschreven boek met een pure inhoud,waardoor je niet weet op te houden met lezen. Met deze talenten vraagt het naar meer.Een heerlijk boek voor jong en oud.

Ook voor mijn schoonmoeder!

Enerverend, spannend opgebouwd. Je begint eraan en het laat je niet meer los. Inspelend op de vele kinderen die op zoek zijn naar hun roots. Ondanks dat het een series onderwerp is, is het ontspannen verhaal. Het blijven 2 tieners die samen vakantievieren. Ik ben 43, maar ik ga het mijn tienerdochter en schoonmoeder ook aanraden te lezen. 

Een lezer uit Kortenhoef

Fantastisch!

Ik heb het boek gelezen en vond het fantastisch. Ik had hem in 2 dagen uit. Ik bleef maar lezen, omdat ik graag wilde weten hoe het zou aflopen. Een spannend, maar toch luchtig verhaal. Mijn complimenten.

Een lezer uit Zoetermeer

Je waant je in Thailand

Wat een heerlijk boek om te lezen. Je waant je in Thailand en leeft helemaal met tamara (hoofdpersoon) mee. Erg aangrijpend boek, zeker als je zelf met adoptie uit Thailand bezig bent. Een aanrader dus...